Saturday, June 19, 2010

awww,cantikk nyaaa!

Hai semua.

kali ni i tak nak mengomel panjang sebab i tau korang semua da tak sabar nak pilih kan ?
soo,ape lagi ditunggguuu ? pilih pilih.murahhh ni .bagi yang da nak start sem baru dekat Universti ke Kolej ke Asrama etc.korang boleh la start beli untuk mulakan sem baru.
sem baru wajah baru gitu ;D


INNER SYRIA PLAIN 2 TONES // 3 TONES


kini kami menawarkan harga yang rendah
bagi sesiapa yang nak beli borong atau
beli secara pukal

1-5 pcs : RM9
6-10 pcs : RM8
11-20 pcs : RM7
21 and above : RM6


ATS 06: SOLD-SYAZWANI SHAHIRAH
ATS07: SOLD-JAJA
ATS08: SOLD-WANIE
ATS09: SOLD-WANIE
ATS 11 : RESERVED -AFIQAH SEHIDAN
ATS12: SOLD-JAJA

ATS13: SOLD-nadziah nazar
ATS 14: SOLD-SYAZWANI SHAHIRAH
ATS15 :SOLD - JAJA

ATS 18: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
ATS 20: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
ATS 22: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
ATS12: SOLD-NADZIAH NAZAR
ATS 26: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
ATS 27 : SOLD - FATIHA
ATS28 : SOLD - SYAWANI SHAHIRAH
ATS 03: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH



INNER SYRIA CORAK


korang mesty da bosan pakai inner plain kan ?
ape lagi.jom try cuba yang corak pulak
mesty nampak lagi cantik ;D
kini hanya
RM9 SAHAJA

ATS31: SOLD-ILYAS
ATS 32: SOLD - JAJA
ATS12: SOLD-NADZIAH NAZAR

ATS 33: SOLD-FATIHA
ATS 35: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
ATS 34: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
ATS 40: SOLD-ILYAS
ATS39: SOLD-ILYAS



EXCLUSIVE SHAWLS


bagi yang minat dengan selendang yang sangat elegaaann ni,
ape lagi.jangan lepaskan peluang sebab
korang boleh bawak pergi dinner,function,majlis kawin etc.
biasanya RM36
kini kami hanya menawarkan harga sebanyak

RM25 SAHAJA

cantikkkk gilaaa ;D


XS02: SOLD-FADHILLAH
XS01: SOLD-IEDA
XS03: SOLD-IEDA
XS06: SOLD-WANIE
XS04: SOLD-AQILAH
XS05: SOLD-IEDA

XS07: SOLD-IEDA
XS08: SOLD-IEDA
XS09: SOLD-IEDA
XS10: SOLD-IEDA


SELENDANG
wah,makin lama corak makin cantik kan
sesuai untuk remaja yang semakin berani mencuba
kini hanya

RM9



kalau pakai cermin mata hitam baru nampak glemer sikit
;D


S02: SOLD-IEDA
s01: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH

S03: RESERVED-ATIQAH HANI
s04: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
S05: SOLD-ROZEEMAH
S06: SOLD-HAJAR


S07: SOLD-ILAH
S08: SOLD-AIN FUAD
S09: RESERVED-NUR SHAKIRA
S10: SOLD-ROZEEMAH

S11 : SOLD - SHAWANI SHAHIRAH

S12 : SOLD - JAJA

s13: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
S14 : SOLD - SYAWANI SHAHIRAH
S15: SOLD - SYAZWANI SHAHIRAH
S16 : SOLD - SYAWANI SHAHIRAH

SELENDANG PASHMINA

tudung ni boleh gayakan cara ala timur tengah gitu
kalau taknak digayakan sebagai selendang,korang bole
jadikan sebagai scarf untuk jalan-jalan,
pergi travel,naik bus,etc
takde la sejuk sangat kan
biasanya RM18
kini kami hanya berikan korang

RM13 SAHAJA

sangat mudah dipakai dan selesaa ;D


SP 01 : SOLD - FATIHA


Tudung Ekin Lycra

corak yang sangat menarik,lembut, dan tidak panas
sesuai untuk semua peringkat umur kini hanya

RM25



EL05 : SOLD - SAFINA



EL 07 : SOLD - MASFIZAH

1 comment: