Wednesday, June 23, 2010

preloved items

hai semua.

kami terasa nak share barang yang kami LANSUNG tak pernah guna dan kalau pernah pun cuma sekali dua hehe semua baju kameja dgn cardigan ni masih elok lagi.tiada kecacatan langsung.so,macam korang beli brg baru juga la ;) .jika ada sambutan,kami akan jual preloved item yang lain.wah,korang boleh la berjimat kan ;D

dan antara preloved items kami adalah

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!



floral dress
tak pernah dipakai
RM20 SAHAJA

SOLD
brown and white kameja
RM15 SAHAJA
size M


brown scarlet t-shirt
RM10 SAHAJA
size M

SOLD
long cardigan
RM10 SAHAJA
size S

Saturday, June 19, 2010

awww,cantikk nyaaa!

Hai semua.

kali ni i tak nak mengomel panjang sebab i tau korang semua da tak sabar nak pilih kan ?
soo,ape lagi ditunggguuu ? pilih pilih.murahhh ni .bagi yang da nak start sem baru dekat Universti ke Kolej ke Asrama etc.korang boleh la start beli untuk mulakan sem baru.
sem baru wajah baru gitu ;D


INNER SYRIA PLAIN 2 TONES // 3 TONES


kini kami menawarkan harga yang rendah
bagi sesiapa yang nak beli borong atau
beli secara pukal

1-5 pcs : RM9
6-10 pcs : RM8
11-20 pcs : RM7
21 and above : RM6


ATS 06: SOLD-SYAZWANI SHAHIRAH
ATS07: SOLD-JAJA
ATS08: SOLD-WANIE
ATS09: SOLD-WANIE
ATS 11 : RESERVED -AFIQAH SEHIDAN
ATS12: SOLD-JAJA

ATS13: SOLD-nadziah nazar
ATS 14: SOLD-SYAZWANI SHAHIRAH
ATS15 :SOLD - JAJA

ATS 18: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
ATS 20: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
ATS 22: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
ATS12: SOLD-NADZIAH NAZAR
ATS 26: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
ATS 27 : SOLD - FATIHA
ATS28 : SOLD - SYAWANI SHAHIRAH
ATS 03: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH



INNER SYRIA CORAK


korang mesty da bosan pakai inner plain kan ?
ape lagi.jom try cuba yang corak pulak
mesty nampak lagi cantik ;D
kini hanya
RM9 SAHAJA

ATS31: SOLD-ILYAS
ATS 32: SOLD - JAJA
ATS12: SOLD-NADZIAH NAZAR

ATS 33: SOLD-FATIHA
ATS 35: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
ATS 34: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
ATS 40: SOLD-ILYAS
ATS39: SOLD-ILYAS



EXCLUSIVE SHAWLS


bagi yang minat dengan selendang yang sangat elegaaann ni,
ape lagi.jangan lepaskan peluang sebab
korang boleh bawak pergi dinner,function,majlis kawin etc.
biasanya RM36
kini kami hanya menawarkan harga sebanyak

RM25 SAHAJA

cantikkkk gilaaa ;D


XS02: SOLD-FADHILLAH
XS01: SOLD-IEDA
XS03: SOLD-IEDA
XS06: SOLD-WANIE
XS04: SOLD-AQILAH
XS05: SOLD-IEDA

XS07: SOLD-IEDA
XS08: SOLD-IEDA
XS09: SOLD-IEDA
XS10: SOLD-IEDA


SELENDANG
wah,makin lama corak makin cantik kan
sesuai untuk remaja yang semakin berani mencuba
kini hanya

RM9



kalau pakai cermin mata hitam baru nampak glemer sikit
;D


S02: SOLD-IEDA
s01: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH

S03: RESERVED-ATIQAH HANI
s04: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
S05: SOLD-ROZEEMAH
S06: SOLD-HAJAR


S07: SOLD-ILAH
S08: SOLD-AIN FUAD
S09: RESERVED-NUR SHAKIRA
S10: SOLD-ROZEEMAH

S11 : SOLD - SHAWANI SHAHIRAH

S12 : SOLD - JAJA

s13: SOLD-SYAWANI SHAHIRAH
S14 : SOLD - SYAWANI SHAHIRAH
S15: SOLD - SYAZWANI SHAHIRAH
S16 : SOLD - SYAWANI SHAHIRAH

SELENDANG PASHMINA

tudung ni boleh gayakan cara ala timur tengah gitu
kalau taknak digayakan sebagai selendang,korang bole
jadikan sebagai scarf untuk jalan-jalan,
pergi travel,naik bus,etc
takde la sejuk sangat kan
biasanya RM18
kini kami hanya berikan korang

RM13 SAHAJA

sangat mudah dipakai dan selesaa ;D


SP 01 : SOLD - FATIHA


Tudung Ekin Lycra

corak yang sangat menarik,lembut, dan tidak panas
sesuai untuk semua peringkat umur kini hanya

RM25



EL05 : SOLD - SAFINA



EL 07 : SOLD - MASFIZAH

Thursday, June 10, 2010

tutorial shawls biasa

hello si ayu dan si cantik manis dan semua ;D

Bermula sekarang everlasting shawls akan menghargai customers kami dengan menyajikan
beberapa tips dan serba sedikit tutorial tentang pemakaian shawls etc. cewah.
kami akan mengupdate dan terus memberikan tips dan tutorial kepada semua si cantik manis di luar sana setiap minggu.checkitout ye semua. hehee yes,ibarat tagline kami .kini, anda bole ber-trendy HAHAHAAA ;D
lepas belajar tu,jangan la segan nak beli dengan kitorang yeaa yeaa. hihi

TUTORIAL PAKAI SHAWLS CARA BASIC :
* secara step by step *



bagi yang tak faham dan kata " ehh susahh gilaaa laaa nak pakai shawls ni.nak belit sana nak lilit sini " usah risauuu.korang bolehh tgk melalui video juga HAHA tapi suara tak dengar sangat.ikut steps sahaja yaa ;D


video

next entry : tips untuk inner syria

Sunday, June 6, 2010

berita baik


pengumuman kepada semua penduduk disekitar KUANTAN.

esok kia akan berikan items yang ditempah oleh si cantik maniss di area kuantan.
jadi,korang bole la ambil kesempatan ni untuk pilih dan isi order formmm kami.
korang boleh jimatkan bayaran untuk pos.lagi jimat,lagi berbaloi.
sooooo,jangan lengah lagi.meh pilihhh,bebanyak pun takk pe.
sebab penghantaran PERCUMAAA terus ke tangan korang
tak perlukan abang serta kakak posmen lagi haha ;D


Saturday, June 5, 2010

wow,kena beli ni


hye semua,

jom kita ber-trendy dengan latest shawls,selendang net,inner,tudung syria,tudung etc.
ayuh dapatkan segera sebelum berputih mata dikebas orang lain hihi ;D

SEMUA ITEMS SUDAH SOLD OUT

inner 2 tones dan 3 tones dengan pelbagai warna
kain yang memang sesuai dengan semua bentuk muka,selesa dan tidak panas
kini hanya

RM 6 SAHAJA

AS 07 : SOLD - SYAZWANI SYAHIRAH
AS 11 : SOLD - ROSNAINI SALIHIN
AS02 : SOLD- MYRA DANIA


AS 20 : SOLD - ROSNAINI SALIHIN
AS 06: SOLD- ROSNAINI SALIHIN
AS 01 : SOLD - ROSNAINI SALIHIN


AS 03 : SOLD - ROSNAINI SALIHIN
AS 16 : SOLD - ROSNAINI SALIHIN


AS O5 : RESERVED - SYARIFAH AMIRAH
AS 08 : SOLD - SYAZWANI SYAHIRAH
AS 14 : SOLD - ROSNAINI SALIHIN


AS 04 : SOLD -MARHAMAH ISMAIL
AS18 : SOLD -SYAHIRAH SYAZWANI
AS 09 : SOLD - ROSNAINI SALIHIN

AS17 : SOLD- SYAHIRAH SYAZWANI
AS15 : SOLD- SYAHIRAH SYAZWANI
AS10 : SOLD- ILYAS

AS 12 : SOLD - ROSNAINI SALIHIN
AS 19: SOLD - ROSNAINI SALIHIN
AS13: SOLD- SYAHIRAH SYAZWANI




tudung syria dengan pelbagai corak terkini dan pastinya
anda pasti lebih ber-trendy.kini hanya

RM25 SAHAJA
TS 04 : SOLD-MASFIZAH
TS05 : SOLD- WANI
TS 04 : SOLD - NURUL SYAZANA

SOLD - NURUL SYAZANA

AVAILABLE
AVAILABLE



tudung jenis lycra untuk tampil ringkas tapi bergaya
sesuai untuk semua golongan dan umur
hanya

RM 30 SAHAJA


AVAILABLE
SOLD - MAMA MIA

SOLD - PUAN FARIDAH


SOLD- PUAN SALINA




corak shawls yang paling latest,murah dan cantik
kalau korang tak beli,memang sangat rugii hehe biasanya RM10 tapi kini korang boleh dapatkan nya dengan harga
RM9 * TIDAK termasuk inner *
RM15 * termasuk inner*


AS 19: RESERVED - ROSNAINI SALIHIN
SC 19: SOLD


SJ17 : SOLD - MAYA
AS 17: SOLD


SJ18 : SOLD- SYAHIRAH SYAZWANI
AS18 - SOLD - SYAHIRAH SYAZWANI

AS 16 : RESERVED - ROSNAINI SALIHIN
SJ16: AVAILABLE
SC15 : SOLD- ILYAS
AS15: SOLD

SC14 : SOLD - SYAHIRAH SYAZWANI
AS 14 : SOLD- ROSNAINI SALIHIN


SJ 13 : SOLD - KHAIRUNNISA
AS13: SOLD

AS 12 : SOLD - ROSNAINI SALIHIN
SJ12: SOLD

SJ11 : SOLD - NADIA OMAR
AS 11 : SOLD - ROSNAINI SALIHIN

SJ10: SOLD
AS10 : SOLD -ILYAS

SJ 09 : SOLD - KHAIRUNNABILAH
AS09: SOLD

SJ08: AVAILABLE
AS08: SOLD
AS 07 : SOLD - ROSNAINI SALIHIN
SC07 : SOLD
AS 06: SOLD- ROSNAINI SALIHIN
SJ06 : SOLD- ILYAS

SJ O5 : RESERVED - SYARIFAH AMIRAH
AS O5 : RESERVED -SYARIFAH AMIRAH

SC04:AVAILABLE
AS04: SOLD
AS 03 : RESERVED - ROSNAINI SALIHIN
SC03: SOLD
SJ02 : SOLD- MYRA DANIA
AS02- SOLD - MYRA DANIA
AS 01 : SOLD - ROSNAINI SALIHIN
SJ01 : SOLD- ILYAS

SOLD - MARHAMAH ISMAIL

SOLD - NAZATUL HUMAIRAH


AS031 : RESERVED- RUBY RONARITA
A026 : SOLD -ROZIMA
A016 : SOLD - MUTMAINAH